Elke Rode Duivel zijn gepersonaliseerd Ergosleep®bed, dankzij LS Bedding

Bedrijfsnieuws van 22/06/2018

LS Bedding Group, Belgisch producent van hoogkwalitatieve en ergonomisch verantwoorde slaapconcepten en -systemen, werd door de medische staf van de Rode Duivels als partner gekozen om Ergosleep®bedden op maat te leveren voor de Belgische Rode Duivels. Van elke speler werd het unieke SLAAP-DNA® digitaal opgemeten in de SLAAP-DNA® Belevingsstudio van Ergosleep®. Deze gegevens, die rekening houden met gewicht, lichaamsbouw en favoriete slaaphouding, werden vertaald naar een uniek bed, volledig op maat van het slaapprofiel van elke Rode Duivel. Alle bedden werden naar het Russische hotel van de Rode Duivels gebracht, zodat ze daar alvast van een optimale nachtrust kunnen genieten.

Frank Verschuere, topman van de LS Bedding Group, licht het concept toe: “Ons bewegingsgestel en onze wervelkolom worden gedurende de dag zwaar belast, en bij topsporters des te meer. ’s Nachts tijdens onze slaap recupereert ons lichaam en in het bijzonder de tussenwervelschijven van onze wervelkolom. Door de bedden zo af te stellen dat de schouders en heupen de nodige ruimte krijgen, terwijl het hoofd, de lenden en de benen daarentegen extra ondersteuning genieten, wordt de natuurlijke vorm van de wervelkolom maximaal gerespecteerd, wat resulteert in een verkwikkende en deugddoende nachtrust.”

Dat de medische staf van de Rode Duivels koos voor Ergosleep® was voor LS Bedding Group een fijne verrassing. Frank Verschuere: “Al meer dan 30 jaar zijn we pioniers op vlak van ergonomisch slaapcomfort. We zijn uiteraard fier dat de Rode Duivels kiezen voor onze knowhow. Bovendien zijn we een 100 % Belgisch bedrijf: van concept tot eindafwerking, alles gebeurt in België. Gekozen worden als partner van hét nationale uithangbord bij uitstek - de Rode Duivels - zien wij dan ook als een mooie bekroning van ons jarenlange werk.”

Ook na het WK zullen de Rode Duivels nog kunnen genieten van hun gepersonaliseerde bedden. Die zullen nadien immers teruggebracht worden naar het Martin’s Red hotel, bij het oefencomplex van de Rode Duivels in Tubeke. Telkens wanneer de Rode Duivels er op afzondering trekken, zullen ze kunnen slapen in hun eigen, gepersonaliseerde bed. Op die manier krijgen de bedden een tweede leven.

Bron: Persbericht LS Bedding Group van 4 juni 2018