Missie

Innoveren, Informeren, Inspireren

Als hét platform voor Belgische textiel-, hout- en meubelbedrijven streven we ernaar om onze lidbedrijven nog meer proactief bij te staan in hun duurzame groei en competitiviteit.

We willen onze leden doen excelleren in het hart van hun business, door hen wegwijs te maken in de sociale, juridische, fiscale, economische, ecologische en technische context, wetgeving en regelgeving.

09 MISSIE Neves woonkamer 1 2 Neves - Inbouwkasten en schuifdeuren op maat / Rangements et portes coulissantes sur mesure

We verstevigen onze informatieverstrekking; we zetten actief in om uw belangen te verdedigen; we blijven zoeken naar nieuwe samenwerkingen en zijn een megafoon voor uw inspirerende en innoverende businessverhalen.

Daarbij zetten we in op een verbreding en verdieping van ons dienstenaanbod. Door nieuwe, op maat gemaakte services en tools, willen we u nog beter ondersteunen en ook ontzorgen.

Fedustria wil impact hebben en wegen op het beleid door onze standpunten kenbaar te maken bij de politiek, via de media en events.

We streven naar meer excellentie, ook door onze eigen organisatie te optimaliseren. We wensen verder te groeien om nog beter en flexibeler te anticiperen op de behoeften van de lidbedrijven.

Dicht bij onze leden staan is onze ambitie.

09 MISSIE ANNABEL 211012 MUBLO ORIG 0202 MAIN Mublo