Missie

Innoveren, Informeren, Inspireren

Als hét platform voor Belgische textiel-, hout- en meubelbedrijven streven we ernaar om onze lidbedrijven nog meer proactief bij te staan in hun duurzame groei en competitiviteit.

We willen onze leden doen excelleren in het hart van hun business, door hen wegwijs te maken in de sociale, juridische, fiscale, economische, ecologische en technische context, wetgeving en regelgeving.

2024 04 MISSIE LIBECO General 2024 jan 02 IMG 6368 Libeco Home
2024 04 MISSIE Belform Finn Cocoon Belform

We verstevigen onze informatieverstrekking; we zetten actief in om uw belangen te verdedigen; we blijven zoeken naar nieuwe samenwerkingen en zijn een megafoon voor uw inspirerende en innoverende businessverhalen.

Daarbij zetten we in op een verbreding en verdieping van ons dienstenaanbod. Door nieuwe, op maat gemaakte services en tools, willen we u nog beter ondersteunen en ook ontzorgen.

Fedustria wil impact hebben en wegen op het beleid door onze standpunten kenbaar te maken bij de politiek, via de media en events.

We streven naar meer excellentie, ook door onze eigen organisatie te optimaliseren. We wensen verder te groeien om nog beter en flexibeler te anticiperen op de behoeften van de lidbedrijven.

Dicht bij onze leden staan is onze ambitie.

2024 04 MISSIE MEDAL MAGIC 9493 4 copy Up2date - Medalounger
2024 04 MISSIE MAISONFORTON 2023 c2 a9 BUROBONITO 150 copy Maison Forton