Naadloos kamerhoog wandtextiel KANVAZZ by Slots® wint Innovation Award tijdens Horeca Expo Gent

Bedrijfsnieuws van 16/12/2022

Tijdens de 33ste editie van de vakbeurs Horeca Expo, die van 20 tot en met 24 november plaatsvond in Flanders Expo te Gent, sleepte Slots®, producent en verdeler van kwalitatief tafel-, bed- en badlinnen, en van exclusief wandtextiel, met zijn naadloos kamerhoog textielbehang KANVAZZ by Slots® de Innovation Award in de categorie ‘Furniture & Decoration’ in de wacht.

Aan de hand van verschillende awards bekroont Horeca Expo de meest innovatieve producten of diensten die vernieuwend zijn binnen de hotel-, restaurant- en cafésector, of die een oplossing kunnen bieden in vele horecazaken.

Johan Slots, CEO Slots® PureTextiles, licht toe: “De jaren ’80 en ’90 waren hoogdagen voor behang, dus textiel aan de muur. Geleidelijk aan maakte dit vanaf de beginjaren 2000 plaats voor geverfde ‘cleane’ muren. Nu wil de klant opnieuw meer leven aan de muur: verf maakt opnieuw plaats voor structuur en reliëf. Trendy en levendig behang en dito huishoudlinnen kennen dan ook een ‘revival’.

KANVAZZ by Slots® speelt in op deze trend: het is naadloos kamerhoog wandbehang, digitaal bedrukt of met multicolor geweven garens, en is bovendien stootvast en krasvrij, UV-bestendig, volledig naadloos aan te brengen, geluiddempend, brandvertragend, makkelijk te plaatsen en personaliseerbaar volgens de wensen van de klant.”

Slots® PureTextiles is één van de weinige Europese weverijen die vrije dessins kan weven met jumbo jacquard getouwen op een breedte van 3 meter.

Op vandaag is het kamerhoge luxueuze wandtextiel reeds te vinden in de betere hotels en kantoren, zowel binnen Europa (o.a. in BENELUX, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Kroatië, Zwitserland, Duitsland…) als daarbuiten (o.a Rusland, Oekraïne, UAE, Saudi-Arabië, Koeweit, Australië, Marokko…).

Langs deze weg wenst Fedustria Slots® PureTextiles van harte te feliciteren met deze prestigieuze award.

www.slots.be, www.slotsticking.be, www.kanvazz.be

Bron: persbericht Slots Pure Textiles van 24 november 2022