Ontdek de Toekomst van Textiel tijdens de Circular Textile Days ! U kan erbij zijn!

Van 18 tot 19 september 2024 -
,
Event CTD24

Circulariteit en duurzaam ondernemen is niet meer weg te denken in onze sectoren! In de EU Green Deal wordt textiel naar voor geschoven als cruciale sector voor de ontwikkeling van een Europese circulaire economie.

Vandaar dat we graag een interessant event, de Circular Textile Days onder de aandacht brengen. De derde editie van dit circulair treffen gaat door in ’s Hertogenbosch op 18 en 19 september 2024.

De Circular Textile Days is een business event dat een mooie gelegenheid biedt om nieuwe partners in de duurzame textielindustrie te ontmoeten en om innovatieve circulaire textieloplossingen te exposeren, te ontdekken en te bespreken.

Een brede selectie van bedrijven en instituten toont er hun nieuwe duurzame, circulaire oplossingen. De hele textielketen is aanwezig, van gerecycled garen tot eco-design kledingstukken, hergebruik van materialen en hightech recycling. Bezoekers worden verwacht uit verschillende segmenten van de textielindustrie, van B2B-eindgebruikers tot modemerken, retailers, docenten en studenten.

Circular Textile Days wil het toekomstige platform zijn voor lezingen, discussies, presentaties en het delen van innovatieve ideeën.

Fedustria gelooft sterk in dit nieuwe initiatief en wil de mogelijkheid bieden om op de Circular Textile Days aanwezig te zijn.

  • Individueel
  • Gezamenlijk met een groepsstand waar je jouw circulair product kunt showcasen samen met andere aanvullende producten. Fedustria neemt de praktische organisatie voor haar rekening.

Aanvullende informatie over de Circular Textile Days vind je hierbij.

Textielinnovaties kunnen ook op het Innovatie Forum worden gepresenteerd.

VOLGENS ONS EEN NIET TE MISSEN MOMENTUM!
NOTEER 18 EN 19 SEPTEMBER ALVAST IN DE AGENDA.

Daphne.renier@fedustria.be | T 02 528 58 66 of kris.vanpeteghem@fedustria.be | T 09 242 98 22

Meer informatie