Met FEDUSTRIA en ONBOARDING USA naar TechTextile North America

Van 18 tot 23 augustus 2024 -
,

And much more… Want in partnership met Onboarding USA hebben we voor onze Vlaamse uitblinkers in technisch textiel een fantastisch B2B-programma klaarliggen voor een 5-daags immersive textile programme in de USA.

De meeste leden van Fedustria zijn vertrouwd met de TechTextil-beurs in Frankfurt, maar ook de Amerikaanse markt biedt enorme opportuniteiten. TechTextil North America vindt plaats van 20 tot 22 augustus in Raleigh (North Carolina), waar we samen met onze strategische partner Onboarding USA een extra business development luik aan koppelen binnen het textile ecosystem in de VS.

Interesse in de Amerikaanse markt maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Geen nood, de experten van Onboarding USA hebben al verschillende Vlaamse bedrijven geholpen bij de opstart van hun business. Het programma is op maat van de sector en zet je op weg binnen het juiste netwerk zonder verplichtingen achteraf.

Wat mag je verwachten? Afspraken met en toegang tot het netwerk van lokale bedrijven actief in de textielsector of aanverwante sectoren, kamers van koophandel, law firms en Belgische bedrijven die hun ervaring delen over hun succesvolle opstart in de VS. We vertrekken op zondag 18 augustus en afhankelijk van je deelname aan het luik in New York (extra dag) ben je terug op vrijdag 23 of zaterdag 24 augustus. Mét extra bagage aan inspiratie en contacten in Amerika.

We hebben bovendien een neel interessante pakketprijs kunnen bekomen voor deze ‘Textile Discovery Trip’! Voor het vierdaagse luik met vertrek op zondag 18 augustus en terugkeer donderdagavond betaal je 2.900 euro, exclusief vluchten, hotels, cateringuitgaven en beurstoegang, inclusief afsprakenprogramma, recepties buiten de beurs en vervoer over de weg. Wie ook de extra dag New York meeneemt, betaalt 3.650 euro. Onze partner Onboarding USA helpt desgewenst ook met de oeking van vluchten en hotels via Penta Travel.

Voor alle info over deze trip, contacteer Daphne Renier via daphne.renier@fedustria.be of op 0496 27 97 37.

Meer info