FEFPEB Congres 2024 – Oostende: Houten Pallets en Verpakkingen in een Wereld van Verandering

Van 25 tot 27 september 2024 -
,
Banner FEFPEB Congres 1190x612px

In navolging van het succes van het vorige congres in Firenze 2022, kondigen we met trots het 71e Internationale FEFPEB congres aan.

Het congres zal plaatsvinden van 25 tot 27 september 2024 in het prachtige Oostende en Brugge. We zijn met Fedustria enthousiast als medeorganisator en gastland te mogen fungeren en dit event te mogen organiseren onder de FEFPEB vlag.

Met als thema "Houten pallets en verpakkingen: Onze toekomst in een snel veranderende wereld", belooft dit congres een unieke ervaring te worden voor deelnemers uit de houten pallet- en verpakkingsindustrie binnen Europa.

We zijn verheugd om de congreswebsite vrij te geven, waar alle benodigde informatie te vinden is voor registratie en hotelaccommodaties.

Het programma van het congres belooft een boeiende mix van activiteiten, waaronder:

  • Business sessies: Een breed scala aan onderwerpen zal worden behandeld door vooraanstaande sprekers
  • Professionele rondleiding: Een complete en gevarieerde tour langs bedrijven in de regio Oostende biedt deelnemers een uniek inzicht in de lokale industrie.
  • Sociaal programma: Naast het zakelijke aspect biedt het congres ook een sociaal programma, zoals een avond in het pittoreske Brugge, een UNESCO-werelderfgoedstad.
  • Partnerprogramma's: Er is tevens een programma uitgewerkt voor vergezellende partners.

Sponsormogelijkheden: Voor bedrijven die hun merk willen promoten, biedt het congres uitstekende mogelijkheden voor sponsoring. Check de formules op de website.

Het FEFPEB congres is altijd een unieke gelegenheid geweest voor professionals in de houten pallet- en verpakkingsindustrie om kennis te delen, nieuwe zakelijke mogelijkheden te ontdekken en waardevolle relaties op te bouwen. Met de wereld die voortdurend verandert en nieuwe uitdagingen met zich meebrengt, is het essentieel om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends.

Aarzel niet en schrijf u vandaag nog in voor het FEFPEB Congres 2024!