Liebaert Textiles uit Deinze lanceert nieuw sportlabel RectoVerso

Bedrijfsnieuws van 26/04/2019

Voor de eerste keer in de 132 jaar van hun bestaan – en 5 generaties textielondernemers – brengt Liebaert Textiles uit Deinze, specialist van o.a. gebreide fijne lingeriestoffen, een modelabel op de markt. Namelijk een sportlabel voor dames, in het hogere marktsegment van kwalitatieve artikelen en met als merknaam RectoVerso. De officiële lancering vond plaats in Antwerpen op 4 april 2019, in de ‘modehoofdstraat’ Nationalestraat, alwaar een pop-up-boetiek werd geopend.

Recto Verso Web Def

Drijvende kracht is Camille Liebaert, vijfde generatie en dochter van bedrijfsleider Alain Liebaert en zijn echtgenote Micheline. RectoVerso is een op en top Belgisch sportmerk, van A tot Z bedacht én gemaakt in België. Het wil het midden houden tussen prestatiegerichte sportkleding en modieuze leisure wear. De stoffen zijn van hoge kwaliteit en voelen zeer aangenaam aan. Liebaert Textiles is niet voor niets bekend voor zijn modieuze elastische stoffen voor bv. lingerieproducten en swimwear. Een bekende klant is Lingerie Van de Velde uit Schellebelle met merknamen zoals Marie Jo en Prima Donna.

RectoVerso is een premiummerk wat zich ook vertaalt in de prijzen die relatief hoog zijn. Maar het gaat hem om méér dan mode alleen: er werd hoogtechnologisch garen gebruikt afkomstig van Solvay, en ook de confectie gebeurt volledig in ons land, en niet in lagelonenlanden. En de ‘look and feel’ zijn uniek.

Wij wensen Camille en de familie Liebaert veel succes met dit nieuwe sportlabel RectoVerso, dat u ook online kan bewonderen en bestellen: www.rectoversosports.be.