Bezoek van Kathleen Van Brempt (lid van het Europees Parlement) van Vooruit aan Beaulieu International Group

Bedrijfsnieuws van 23/04/2024

Fedustria on tour! Deze keer op werkbezoek bij lidbedrijf Beaulieu International Group samen met Kathleen Van Brempt (lid van het Europees Parlement) van Vooruit. Belangrijke onderwerpen, zoals de EU-strategie voor duurzame textielproducten, herziening van afvalstoffenrichtlijnen, recycling, innovatiebeleid, en maatschappelijk verantwoord ondernemen kwamen aan bod.

Beaulieu International Group speelt een belangrijke rol in het bevorderen van innovatie en duurzaamheid binnen onze sector. Hun betrokkenheid bij het ontwikkelen van hoogwaardige vloer- en materiaaloplossingen getuigt van hun toewijding aan (textiel)vooruitgang. #trotsoponzeindustrie #proudofourmembers

Fedustria 8 Copie
Fedustria 1 Copie

Om deze vooruitgang te versnellen en te versterken, is ondersteuning essentieel!

📣 De boodschap: Een succesvolle groene transitie voor bedrijven vereist de nodige concurrentiekracht, waarbij ondersteuning cruciaal is voor innovatie. We moeten aandacht besteden aan de vraagzijde, gelijke spelregels binnen de EU en met derde landen, en de uitdagingen van nieuwe regelgeving en rapportageverplichtingen aanpakken. – Karla Basselier, CEO Fedustria.

Samen streven naar duurzame groei en innovatie!

Ontdek al onze standpunten voor de verkiezingen van 2024 op onze website!
Fedustria 15 Copie
Fedustria 12
Fedustria 11 Copie
Fedustria 9 Copie