AeroSleep nv wordt QLEVR en neemt het Nederlandse Puckababy over

Bedrijfsnieuws van 31/01/2020

AeroSleep nv, producent van slaapoplossingen voor baby’s, kondigde recent de overname aan van het Nederlandse Puckababy bv, ontwikkelaar van veilige babyslaapzakken. Gelijktijdig met de overname wordt ook de nieuwe groepsnaam QLEVR gelanceerd. QLEVR huisvest de merken AeroSleep, Puckababy en AeroMoov, die elk hun eigen identiteit behouden.

QLEVR is een dochter van de Belgische familiale investeringsmaatschappij Dovesco, dat op zijn beurt een dochter is van Domo Investment Group.

“Beide bedrijven delen dezelfde kernwaarden, dezelfde toekomstvisie en producten die elkaar bijzonder goed aanvullen”, aldus Steven Vanbelle, gedelegeerd bestuurder van QLEVR. “Het mooie is dat elk van de merken nog veel groeipotentieel heeft. Door de krachten te bundelen, versterken we onze huidige positie binnen de babysector en ontstaat er substantiële slagkracht om ook internationaal verder te groeien.”

De nieuwe QLEVR-groep zal in de toekomst hard blijven inzetten op innovatie. Voor 2020 staan er dan ook nieuwe lanceringen gepland: van AeroSleep een volledig nieuw matrasgamma en de OYO, een smart baby monitor. Van Puckababy een compleet nieuwe collectie slaapzakken.

QLEVR (voorheen Aerosleep nv), met hoofdzetel in Aalst, bestaat 20 jaar en is actief in meer dan 15 landen.

www.qlevrcompany.com

(Bron: Persbericht QLEVR van 20 januari 2020)