In Memoriam Bernard Deheegher

Company news from 15/10/2021

Bedroefd vernemen we het heengaan, op 70-jarige leeftijd, van voormalig medewerker Bernard Deheegher, op 13 oktober jl.

Sinds zijn indiensttreding in 1984 als verantwoordelijke voor meubelexport, eerst binnen Febelhout, en sinds 2007 bij Fedustria, en tot aan zijn pensionering in januari 2018, was Bernard hét gezicht van de Belgische meubelindustrie in het binnen- en buitenland, waarbij hij een beroep kon doen op een breed netwerk van contacten met producenten, invoerders, handelaars, journalisten en beursorganisatoren. Hij zorgde voor het succes van BelgoFurn.

Als Bourgondiër straalde hij “het goede leven” en gezelligheid uit, met zijn charme wist hij de moeilijkste contacten te charmeren, mede waardoor het niet makkelijk was om “neen” tegen hem te zeggen en hij vaak zaken gedaan kreeg wat bij anderen niet of maar moeilijk lukte.

Zijn onverwachts heengaan laat bij vele vrienden uit de sector in binnen- en buitenland een grote leegte na. Ons medeleven gaat in het bijzonder uit naar zijn echtgenote Martine en zijn kinderen Benoit en Bénédicte.

De afscheidsviering voor Bernard zal op zaterdag 23 oktober om 10u30 plaatsvinden in de parochiekerk Sint Bavo van Watou, gevolgd door de teraardebestelling op het kerkhof van Watou.

Er is gelegenheid tot groeten van de familie voor de dienst vanaf 10u.

Bernard kan een laatste groet gebracht worden in het Uitvaartcentrum Demuys, Duinkerkestraat 143 te 8970 Poperinge, elke werkdag van 14.30 uur tot 19 uur en op zaterdag van 14.30 uur tot 18 uur.

Bernard