Infosessie Duitse verpakkingsregelgeving en uitgebreide verantwoordelijkheid voor elektrische toestellen

23 janvier 2019

Op woensdag 23 januari 2019 organiseert Fedustria een infosessie over zowel de nieuwe verpakkingsregelgeving in Duitsland als de uitgebreide producentenverantwoordelijkheid voor elektrische toestellen (EAR = Duits Register voor Elektrische Apparaten).

Beide regelgevingen treden in voege op 1 januari 2019. Ieder bedrijf dat dergelijke goederen met Duitsland verhandelt, moet vanaf die datum geregistreerd zijn. 

Deze infosessie zal gegeven worden door de heer Matthias Popp van de Duitse kamer van koophandel voor België en Luxemburg. 

Programma

10u00: Ontvangst

10u30: De Duitse verpakkingswetgeving

11u00: De uitgebreide producentenverantwoordelijkheid voor EAR

12u00: Broodjeslunch

Tijdens deze sessie is er voldoende ruimte voorzien voor het beantwoorden van vragen. Om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij om deze vragen op voorhand door te sturen naar Piet Vanthournout of Ingrid Hontis.

Praktisch

Wanneer? Op woensdag 23 januari 2019

Waar? Fedustria, Poortakkerstraat 98, 9051 Sint Denijs Westrem

Inschrijving? Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan door het sturen van een mailtje naar Ingrid Hontis (ingrid.hontis@fedustria.be) of Piet Vanthournout (piet.vanthournout@fedustria.be). Deelname aan de infosessie is gratis voor de leden van Fedustria.