Textiel in de spotlights op Voka Open Bedrijvendag 2017 i.s.m. Fedustria

op 01 oktober 2017

Schitter mee op Voka Open Bedrijvendag op 1 oktober 2017

Op zondag 1 oktober 2017 is het weer zover. Dan gooien honderden bedrijven de deuren opnieuw open voor het grote publiek. Voor jou wordt het bovendien een extra bijzondere dag, want tijdens deze editie van Voka Open Bedrijvendag richten we samen met Fedustria de spotlights extra op de bedrijven uit de textielsector.

Textiel in de spotlights, wat betekent dat?

Het betekent niet alleen dat jouw bedrijf, als lid van Fedustria, een mooie korting van 10% krijgt op de deelnameprijs. Het betekent ook dat er in álle persberichten, in het Open Bedrijvendag magazine, op de website, in nieuwsbrieven en op elk van de meer dan 250.000 folders die in september verspreid worden extra aandacht zal zijn voor de bedrijven uit de textielsector. Zo spring je er als deelnemer natuurlijk helemaal uit. Bovendien krijgt het imago van de sector een boost en komt er aandacht voor de diverse jobs binnen de sector.

Toppers Balta, De Saedeleir en Beaulieu

Vorig jaar mocht ons evenement onder andere Balta (ITC) uit Tielt en DS Fibres uit Dendermonde bij de deelnemende bedrijven verwelkomen en in 2017 treedt Beaulieu alvast in hun voetsporen, zowel in Kruishoutem als in Wielsbeke. Sluit gauw aan en geniet mee van de vele voordelen die ons evenement met zich meebrengt!

Schrijf nu in ontvang 10% korting* | Deelnamecode 'FEDUSTRIA'

*Ben je lid van Voka? Profiteer dan ook van onze voordelige ledenprijzen!

De eerste 150 inschrijvingen voor editie 2017 zitten al in onze virtuele bus. Kriebelt het om zelf de deuren eens met ons open te gooien? Stroop dan lekker de mouwen op en duik mee in ons avontuur! Je zal er geen spijt van krijgen, dat kunnen we intussen wel beloven :-)! Graag wat informatie op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we komen graag bij je langs! 

Ondernemende groeten 

Stijn Anno 

Voka Open Bedrijvendag | Regioverantwoordelijke 

0474 74 77 68