Seminarie ‘Sustainable Development Goals: gaat het wel de goede richting uit?’

op 21 november 2017

Op 21 november 2017 organiseert Ondernemers voor Ondernemers in aanwezigheid van Hare Majesteit Koningin Mathilde en Vicepremier en minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo een tweede nationaal seminarie. 

Gastheer Herman Daems, voorzitter van de raad van bestuur van BNP Paribas Fortis, en voorzitter Luc Bonte van Ondernemer voor Ondernemers verwelkomen u voor een interessante namiddag rond het thema van de SDG’s (Sustainable Development Goals - Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen).

Er zal in dit seminarie worden stilgestaan bij de uitwerking en de stand van zaken van de SDG’s die vanuit verschillende standpunten belicht zullen worden, waarbij ook Hare Majesteit Koningin Mathilde, Vicepremier, minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo en gastheer Herman Daems het woord zullen nemen. Daarnaast wordt u ook van harte uitgenodigd om in dialoog te treden met Luc Van Liedekerke, Hans Maertens van VOKA en Olivier de Wasseige van UWE, een aantal studentenorganisaties, en de laureaten van de Ondernemers voor Ondernemers trofee 2016 DEME en African Drive.

Wanneer?

Op dinsdag 21 november vanaf 13u30.

Waar?

BNP Paribas Fortis, Kanselarijstraat 1, 1000 Brussel

Info en inschrijving

www.ondernemersvoorondernemers...