Netwerkevent MEUBEL

op 27 september 2017

Exclusief voor onze leden

Is uw bedrijf future-proof?

Het is stilaan een cliché aan het worden, maar daarom nog niet minder waar: we leven in tijden van “disruptie”. Traditionele business modellen hebben hoe langer hoe meer afgedaan in een wereld die alsmaar digitaler wordt en waar augmented en virtual reality hun intrede doen. De bestaande waardeketen wordt grondig door elkaar geschud. De relaties met professionele klanten komen onder druk te staan. Nieuwe (online) spelers – vaak van buiten de sector – duiken op. Consumenten worden alsmaar mondiger en vormen een ware uitdaging voor de verkopers in de winkels. Het zijn slechts een paar van de vele uitdagingen waarmee bedrijven vandaag worden geconfronteerd.  

De veranderingen gaan snel. En geen enkele sector ontsnapt eraan. Ook de meubelsector niet. En dus ook uw bedrijf niet. Het is slechts een kwestie van tijd… Daarom lijkt het ons nuttig om even stil te staan bij de volgende vragen: “Is uw bedrijf future-proof? Hoe gaat u om met al deze veranderingen in een digitale wereld?” 

Via een netwerkevenement op woensdag 27 september 2017 wil Fedustria de meubelbedrijven samenbrengen en u de nodige inspiratie aanreiken. Daarvoor doen we een beroep op keynote Nick Vinckier, Senior Consultant bij Duval Union Consulting. Als digitaal consultant en specialist in Growth Hacking zal hij u een aantal tips & tricks meegeven om uw bedrijf te laten groeien en future-proof te maken in een digitale wereld. Niet te missen dus!

Als locatie werd voor Brouwerij Het Anker in Mechelen gekozen, één van de oudste brouwerijen in ons land en vooral bekend van het Gouden Carolusbier. Ook deze brouwerij maakte een enorme evolutie door. 

Schrijf nu zeker in! 

Programma

15u30: Onthaal
16u00: Verwelkoming door Filip De Jaeger (Fedustria)
16u15: Charles Leclef, zaakvoerder van Brouwerij - Het Anker over de transformatie van de brouwerij
16u45: Keynote Nick Vinckier (Duval Union Consulting) – Hoe uw bedrijf future-proof te maken?
18u00: Rondleiding in de brouwerij 
19u00: Bierdegustatie met aansluitend diner in het restaurant van de brouwerij

Locatie

Brouwerij Het Anker
Guido Gezellelaan 49
2800 Mechelen

De brouwerij bevindt zich vlakbij de afrit van de E19. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Deelnemen

Deelname is gratis, maar inschrijven is weliswaar verplicht, en kan uiterlijk op 18 september 2017 via 

genny.naselli@fedustria.be@fedustria.be