Loopevent Kortrijk op Pinstermaandag 10 juni 2019 want ‘Hout geeft zuurstof’

op 10 juni 2019

EXCLUSIEF VOOR LEDEN

Hoe beter de dag te starten dan met een looptocht! Inderdaad, dit jaar hebben we ervoor gekozen om onder het motto ‘Hout geeft zuurstof’ deel te nemen aan het loopevent in Kortrijk en dit op Pinkstermaandag 10 juni in de voormiddag.

Na 10 jaar zijn schouders te hebben gezet onder het loopevent – waarvoor dank! – geeft Alex Dedeckel voor deze 11de editie de fakkel door aan Fedustria.  Aangezien mooie tradities in ere moeten worden gehouden, neemt Fedustria met veel plezier de praktische organisatie verder op zich. Het concept blijft evenwel hetzelfde: u loopt, de inschrijving wordt betaald door de federatie. Net zoals de vorige jaren zijn ook partners, kinderen en andere sportievelingen meer dan welkom. Vorig jaar liepen we voor het eerst in onze nieuwe ‘Hout geeft zuurstof’-sporttruitjes. Voor de snelle beslissers onder jullie, die dit truitje nog niet hebben, zijn er nog een aantal beschikbaar. 

Praktisch

Er is de keuze om mee te doen met de 11 km (start om 11u) of de 5 km (start om 11u30).  Alle info over deze wedstrijd is te vinden op http://www.sport.be/runningtour/kortrijkloopt.

Voor inschrijven contacteer ingrid.hontis@fedustria.be

Opgelet: de groepsinschrijving wordt afgesloten op vrijdag 24 mei!

Wij hopen alvast jullie talrijk te ontmoeten op maandag 10 juni.

  • Categorie Hout