Internationale naaldhoutconferentie (ISC) in Kopenhagen

Van 12 tot 13 oktober 2022 -
,

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren ETTF (Europese federatie van de houtinvoerhandel) en EOS (Europese federatie van de zagerijen) ook dit najaar een internationale naaldhoutconferentie (ISC); gastheer van dienst is deze keer de Deense federatie van de houtinvoerhandel. ISC zal plaatsvinden op donderdag 13 oktober in Kopenhagen, daarbij wordt tevens de mogelijkheid voorzien om online deel te nemen.

Tijdens ISC worden zowel producenten als invoerders/gebruikers van naaldhout samengebracht om de recente trends te bespreken. Vaste waarden tijdens de conferentie zijn o.a. de toelichting bij de marktrapporten door EOS en ETTF. Daarnaast wordt er zoals gewoonlijk ook stilgestaan bij de evoluties in o.a. Canada, USA, China, Japan en Rusland. Ten slotte zal er ook toelichting gegeven worden bij nieuwe wetgevende initiatieven, zoals het EU Deforestation Initiative.

De conferentiewebsite met het volledige programma en alle verdere praktische informatie is terug te vinden via volgende link: https://ettf.info/isc-2022/.

Traditioneel voorziet men de avond voordien al een welkomstreceptie, en wordt de conferentie afgesloten met een galadiner. Aangezien Fedustria lid is van ETTF, kunnen ook onze lidbedrijven deelnemen aan deze internationale naaldhoutconferentie.