Inspired by WOOD. 9R-strategieën als hefboom naar circulaire innovatie

Op 07 december 2023 -
,

Op donderdag 7 december 2023 nodigt WOOD.BE u na twee digitale edities graag uit voor een nieuwe en fysieke editie van Inspired by WOOD. De uitgelezen kans om te netwerken met andere bedrijven uit de houtwaardeketen!

Dit event staat in het teken van circulaire innovatie en is een initiatief in het kader van het Industrie Partnerschap met de steun van VLAIO. Deze editie zal ook dieper ingaan op het Living Lab Circulaire Houtcluster Grensland dat begin 2023 van start ging en waarbij de betrokken bedrijven zullen toelichten hoe zij zelf stappen zetten richting circulaire innovatie met de 9R-strategieën als hefboom (Refuse, Rethink, Reduce, Reuse, Repair, Refurbish, Remanufacture, Repurpose, Recycle, Recover).

9R-strategieën als hefboom bij circulaire innovatie

De transitie van een lineair economisch model naar een circulair model brengt vele kansen met zich mee. Maar hoe kan uw bedrijf deze kansen omarmen? Daarom bieden wij u tijdens deze editie van Inspired by WOOD inzicht in de 9R-strategieën. Deze vormen een praktische leidraad waarmee u gericht en beheersbaar stappen kan zetten naar een circulaire transformatie.

Meer info & programma
Inspired by WOOD