Gratis infosessie sociale actualiteit

op 08 juni 2017

TIJDSKREDIET, LANDINGSBANEN EN THEMATISCHE VERLOVEN

Op donderdag 8 juni 2017 organiseert Fedustria in Gent (Poortakker) opnieuw een gratis infosessie in het kader van de sociale actualiteit. Deze infosessie wordt integraal besteed aan het tijdskrediet, de landingsbanen en de thematische verloven.

Ziet u na de vele recente wijzigingen (CAO 103 ter en Wet Peeters) in deze materie ook het bos door de bomen niet meer ?
Wil u weten welke wijzigingen nog in de pipe-line zitten ?
Twijfelt u bij vragen van uw werknemers ook soms of een topic nu al of niet gewijzigd werd of zal worden?

Dan biedt deze infosessie een antwoord op al deze vragen. In een halve dag  zullen wij u een volledig overzicht geven van de huidige reglementering i.v.m. tijdskrediet en de landingsbanen, waarbij zowel de basisvoorwaarden worden opgefrist als de recente wijzigingen worden uiteengezet. Ook de thematische verloven (ouderschapsverlof, zorgverlof en palliatief verlof) zullen de revue passeren. En uiteraard zullen ook de sectorspecifieke aspecten die in de sectorale CAO’s 2017-2018 zullen worden geregeld aan bod komen.

Met deze infosessie slaat u dus drie  vliegen in één klap! Inschrijven is dus de boodschap. Dit kan via onderstaande formulier. De voertaal voor deze infosessie is Nederlands. 

PRAKTISCH

8 juni 2017 (9u00 – 12.30u)

Fedustria, Poortakkerstraat 96, 9051 Sint-Denijs-Westrem

INSCHRIJVINGFORMULIER