Circular Textile Days in ’s Hertogenbosch

Van 05 tot 06 juni 2023 -
,

Circulariteit is niet meer weg te denken in onze sectoren! In de EU Green Deal wordt textiel naar voren geschoven als cruciale sector voor de ontwikkeling van een Europese circulaire economie.

Vandaar dat we graag een interessant event, de Circular Textile Days, onder de aandacht brengen. De tweede editie van dit circulair treffen gaat door in ’s Hertogenbosch op 5 en 6 juni 2023.

De Circular Textile Days is een business event dat een mooie gelegenheid biedt om nieuwe partners in de duurzame textielindustrie te ontmoeten en om innovatieve circulaire textieloplossingen te tonen, te ontdekken en te bespreken.

2023 Fedustria Circular Textile Days 2023

Een brede selectie van bedrijven en instituten toont er hun nieuwe duurzame, circulaire oplossingen. De hele textielketen is aanwezig, van gerecycleerd garen tot ecodesignkledingstukken, hergebruik van materialen en hightech recycling. Bezoekers worden verwacht uit verschillende segmenten van de textielindustrie, van B2B-eindgebruikers tot modemerken, retailers, docenten en studenten.

Circular Textile Days wil het toekomstige platform zijn voor lezingen, discussies, presentaties en het delen van innovatieve ideeën.

Fedustria gelooft sterk in dit nieuwe initiatief en wil de mogelijkheid bieden om op de Circular Textile Days aanwezig te zijn:

  • individueel;
  • gezamenlijk met een groepsstand;
  • via een gedeelde stand waar u uw circulair product kunt showcasen samen met andere aanvullende producten. Fedustria neemt deze stand voor haar rekening en vertegenwoordigt er graag en met trots uw circulair product.

Aanvullende informatie over de Circular Textile Days vindt u via www.circulartextiledays.com.

Textielinnovaties kunnen ook op het Innovatie Forum worden gepresenteerd. Voor Fedustria-lidbedrijven die deelnemen als exposant wordt dit bijkomend, gratis, aangeboden.

Een impressie van Circular Textile Days in 2022 vindt u via deze link: https://www.circulartextiledays.com/assets/files/review_circulartextiledays.pdf.

Volgens ons een niet te missen momentum! Noteer 5 en 6 juni dus alvast in de agenda.

Verder kunnen we eveneens 30 gratis inkomti-ckets wegschenken. First come first served principle.

Info: daphne.renier@fedustria.be - T 02 528 58 66