Belgian Furniture Days

Van 07 tot 12 juni 2023 -
,

Op algemeen verzoek organiseren we voor én met onze lidbedrijven de eerste ‘Belgian Furniture Days’ van 7 t.e.m. 12 juni 2023.

Samen staan we sterk! Door de individuele opendeurdagen van de bedrijven te groeperen, stimuleren we (buitenlandse) aankopers om naar België af te zakken en creëren we onderlinge kruisbestuiving.

Het opzet is dat deelnemende bedrijven klanten en prospecten in hun eigen showroom ontvangen. Het is dus geen beurs, maar een afstemming van huisshows om zo de impact te vergroten en meer klanten te mobiliseren.

Een geschikte datum kiezen is nooit evident, maar omwille van verscheidene factoren is er gekozen voor begin juni, aansluitend op de meubelbeurs IMM. Zo kunnen buitenlandse bezoekers gemakkelijk doorreizen van Keulen naar ons land.

Een 20-tal bedrijven hebben reeds hun deelname bevestigd én we zijn ervan overtuigd dat een dergelijk concept enkel maar impactvol kan worden met zoveel mogelijk deelnemers.

Voor Fedustria-leden is deelnemen volledig gratis. Via het platform www.belgianfurnituredays.com kan u zich inschrijven én kan u de volledige mediakit downloaden.

Belangrijk: het succes komt door de inzet van de bedrijven zelf, vandaar dat u in die mediakit alles kan terugvinden om dit concept te ondersteunen en wereldkundig te maken door de beschikbaar gestelde logo’s, templates en uitnodigingen massaal te gebruiken in uw eigen communicatie: e-mail footers, uitnodigingen, nieuwsbrieven, social media, website….

Indien aankopers van verscheidene leveranciers een gelijkaardige uitnodiging krijgen, zal dit ongetwijfeld overtuigender werken om de trip te maken.

Laten we de handen in elkaar slaan om vanaf 7 juni de deuren volop open te stellen voor meubelretailers, architecten, projectmensen, zakenpartners, …!

Het is met veel enthousiasme dat we dit initiatief met Fedustria op poten zetten en voor de verdere promotionele uitrol zullen zorgen. In maart starten we met de promotiecampagne van dit project; dit geeft onze bedrijven de tijd om aan te sluiten.