3de editie TechnoTielt

van 08 tot 10 februari 2018

Op 8, 9 en 10 februari gaat de 3de editie van de actieve job- en opleidingsbeurs TechnoTielt door. Zet je activiteiten en producten in de kijker voor jong en oud tijdens deze 3-daagse beurs in de Europahal van Tielt.

TechnoTielt is geen klassieke beurs. Jong en oud maken op een interactieve manier kennis met de bedrijven uit de regio. Ze kunnen doen, zien en beleven: zo komen ze op een aangename manier te weten wat bedrijven die werken met ‘Nieuwe Materialen’ (kunststoffen, textiel, metaal) te bieden hebben. Aan elk bedrijf wordt gevraagd om een actieve demo van 15 minuten uit te werken voor de 10-14-jarigen en voor de 16-19-jarigen.

Grijp als bedrijf je kans om:

  1. Jongeren warm te maken voor kunststoff en en synthetische materialen
  2. Te netwerken met het onderwijs in functie van eindwerken, stages en vakantiejobs
  3. Het brede publiek te laten kennis maken met deze boeiende sector
  4. Mee te werken aan de branding van de sector
  5. De naamsbekendheid en het imago van jouw bedrijf bij het grote publiek uit te bouwen
  6. Vacatures bekend te maken en in te vullen.

Praktisch

Om deel te nemen aan de job-en opleidingsbeurs gespreid over drie dagen bedraagt de kostprijs 350€ (excl. BTW). In deze prijs is de catering ook inbegrepen.

Op 9 oktober 2017 om 16 uur wordt er een infosessie georganiseerd voor bedrijven in het Stadhuis van Tielt. Daar wordt TechnoTielt met al zijn deelfacetten uitgebreid toegelicht voor geïnteresseerde bedrijven. Daarna kan je inschrijven. Tegen 25/10 verwachten we ook een omschrijving van de actieve demo die door het bedrijf zal worden ingericht.

Voor uitgebreide informatie of vragen kunt u steeds terecht bij de contactpersonen van de sectorfondsen of bij de coördinatoren van de Academie voor de Toekomst.

Programma

Donderdag 8 februari van 8u45 tot 14u30

Actieve demo’s en show/infosessie voor derde graad lager onderwijs en 1ste graad secundair􀀁 onderwijs (ASO, TSO, BSO) voor max. 720 leerlingen

Donderdag 8 februari van 15u tot 17u

Jobdating voor werkzoekenden in functie van de vacatures van de bedrijven

Vrijdag 9 februari van 8u30 tot 12u

Actieve demo’s, workshops en show/infosessie voor de derde graad secundair onderwijs (ASO, TSO, BSO) voor max. 300 leerlingen

Zaterdag 10 februari van 10u tot 13u 

Actieve job- en opleidingsbeurs (publieksbeurs) voor jong en oud

Meer info

www.technotielt.be